Μας εξαπατήσατε!
Δημοσιευμένο από Agnostos X στην κατηγορία ανέκδοτα, tags: Θαπατέρο, Μέρκελ, Παπανδρέου, Σαρκοζί
Πεθαίνουν η Μέρκελ, ο Σαρκοζί, ο Θαπατέρο, ο Παπανδρέου και καμιά δεκαριά ακόμη πρωθυπουργοί κρατών της Ε.Ε. Παίρνουν λοιπόν το δρόμο για τον άλλο κόσμο, και κάποια στιγμή φτάνουν στο σταυροδρόμι μεταξύ κόλασης και παραδείσου. Εκεί τους υποδέχεται ένα αγγελάκι καθισμένο σε ένα γραφείο με έναν υπολογιστή.
- Καλώς ήρθατε. Μπορείτε να μου πείτε τα ονόματά σας;
Αναφέρουν όλοι τα ονόματά τους, και αφού το αγγελάκι κάνει την αναζήτηση στον υπολογιστή αναφωνεί:
- Α, βλέπω ότι είστε όλοι πρώην πολιτικοί. Και μάλιστα πρώην πρωθυπουργοί.
- Όντως είμαστε. Προς τα που πρέπει να κατευθυνθούμε;
- Α, κοιτάξτε. Εδώ υπάρχει ένα πρωτόκολλο που προβλέπει ότι οι πρωθυπουργοί κρατών επιλέγουν μόνοι τους αν θα πάνε στον παράδεισο ή στην κόλαση.
Σαστίζουν οι πρωθυπουργοί:
- Μα, πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο…Και τέλος πάντων, πως θα επιλέξουμε που θα πάμε;
- Είναι απλό, τους απαντάει το αγγελάκι. Θα σας ξεναγήσουμε για 3 μέρες στον παράδεισο και άλλες 3 στην κόλαση. Στο τέλος της 6ης μέρας, θα επιλέξετε εσείς που θέλετε να διαμείνετε και την 7η θα μεταβείτε στην αιώνια κατοικία σας.
Όντως κατευθείαν έρχονται δυο άλλα αγγελάκια και τους βάζουν στον Παράδεισο. Ησυχία, λιβαδάκια, λιμνούλες, δάση, φιλοσοφικές συζητήσεις, ήρεμα πράγματα δηλαδή.
- Κάλα είναι εδώ, λένε, αλλά πολύ ησυχία. Ας ρίξουμε μια ματιά και στην κόλαση.
Επισκέπτονται λοιπόν και την κόλαση…Και τι να δουν; Καμία σχέση με την εικόνα που έχουν όλοι οι κοινοί θνητοί για την κόλαση! Γλέντια, ακολασίες, ψητά παντού, μουσικές, όλη η κόλαση ένα απέραντο πανηγύρι!
- Ε, δεν υπάρχει περίπτωση! Εδώ θα μείνουμε! Σιγά μην πάμε στον παράδεισο να κοιμόμαστε όλη τη μέρα. Εδώ έχει πολύ πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες.
Στο τέλος της 6ης μέρας λένε στο αγγελάκι ότι θέλουν να διαμείνουν στην κόλαση. Την επόμενη μέρα λοιπόν το αγγελάκι τους οδηγεί στην κόλαση και κλείνει την πόρτα. Με το που μπαίνουν μέσα, μένουν “κόκκαλο”! Καζάνια που βράζουν παντού, βασανιστήρια, λάκκοι με ακαθαρσίες, λυγμοί και οδυρμοί από παντού! Τα παίρνουν λοιπόν στο κρανίο και λένε σε ένα διάβολο λίγο πιο πέρα:
-Τι είναι αυτά τα πράγματα! Μας εξαπατήσατε! Άλλα πράγματα μας δείξατε όταν έγινε η ξενάγηση κι άλλα βλέπουμε τώρα που ήρθαμε για να μείνουμε μόνιμα!
Αφού αφήνει ένα χαιρέκακο γέλιο το διαβολάκι τους απαντά:
- Τις μέρες που σας ξεναγήσαμε εδώ ήταν προεκλογική περίοδος! Τώρα που έληξε, επιστρέψαμε στα φυσιολογικά!
Πηγή φωτογραφίας
Άρθρα (RSS)
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !
υ.γ. αν και θα έπρεπε να τους πει : “Ό,τι κάνατε εσείς τόσα χρόνια στη χώρα σας, αυτό ακριβώς εφαρμόζουμε κι εμείς στην Κόλαση, οπότε τι διαμαρτύρεστε τώρα ;;;”
faros recently posted..Απαίτηση !
Τετέλεσται!
Τέλος Νοεμβρίου νυχτερινή πτήση παίρνει τον Εφιαλτικό Θίασο και κατευθύνεται προς άγνωστο προορισμό…. Το πρωί, σε μεγάλο κανάλι (που, σοφά, φροντίζει να αποστασιοποιηθεί εγκαίρως) άκουσα κάποιον να λέει: «Ανοίξατε την πύλη της Κόλασης αλλά θα μπείτε οι ίδιοι μέσα!» Τυχαίο; Δεν νομίζω…
Δεν γνωρίζω τι θ΄ απογίνουν τα επαγγελματικά πληκτρολόγια και τα τσιράκια των «φραγκάτων βλάχων»…
Καλο το ανεκδοτο αλλα ειμαι ατυχος!…Το ξερω εδω και χρονια….η μονη διαφορα ειναι οτι στην εκδοχη που ξερω εγω ειναι μια πολιτικο μονο…..:-)
@ Faros: Ωραία η παρατήρηση!
Agnostos X recently posted..Μας εξαπατήσατε!
Γιατί ρε παιδιά ο θυμός ;;;;;;
Για μένα, απολαυστικός είναι ο πρασινοφρουρός !!!
Και δείχνει και πολλά …
Αγαπητέ Theo, μην κολώνεις !
Προχώρα !
Σε ανθρώπους σαν και σένα στηρίζεται ο GAP, καθώς και οι άλλοι σφαγείς του ελληνικού λαού !
Πιστεύω να είσαι εσύ ο τύπος που βρήκε ο GAP να του δώσει την σύνταξή του, ή ο “μικρός” που πρόσφερε τον … κουμπαρά του !!!
Τώρα πρόσφερε και την ευγένειά σου … το ήθος σου …
Τι ;;;
Δεν έχεις απ΄αυτά ;;;;;;;
Δεν πειράζει … Μήπως έχουν οι άλλοι του ΠΑ”ΣΟ”Κ ;;;;;;;;;
faros recently posted..Απαίτηση !
Φαρε μου ασε τον GAP στην ησυχια του γιατι αν χρεοκωπησει η χωρα να δω απο που θα παρεις τον μισθο σου. Αν και τα κομμουνια ειστε συνηθισμενα στα δυσκολα, στη Κουβα για παραδειγμα ζουν με $10 το μηνα! Viva la revolution Φαρε μου.
Ασε με να μαντεψω Φαρε, και εσυ του δημοσιου εισαι και εκ’του ασφαλους θα κανεις την επανασταση? Πως βρε καημενε, αφου με δανεικα χρηματα αλλων λαων πληρωνεσαι. Ακομα να το παρεις χαμπαρι?
Δεν ξέρω γιατί του απαντάτε. Λείψαμε 4 ώρες από τον υπολογιστή γω και ο Άγνωστος Χ και βρήκε ευκαιρία να το κάνει πάλι το χώρο των σχολίων σαν τις οικίες που επισκέπτονται άτομα με κόμπλεξ συχνά…
Και όμως το ανέκδοτο, διαβασμένο μεταφορικά, ως «προφητικό όνειρο», ας πούμε, λέει την αλήθεια. Γι΄αυτό και αναζητούνται «αντιστασιακά άλλοθι» όσο είναι καιρός. Ενδεικτικά, γράφει ο Πρετεντέρης στα «ΝΕΑ»:
«Αναρωτιέμαι αν οι κυβερνητικοί αρμόδιοι τα αναλογίστηκαν αυτά όταν υπέγραψαν το Μνημόνιο … αν είχαν επίγνωση, απορώ πώς δέχτηκαν να αναλάβουν τέτοιες υποχρεώσεις, αν δεν είχαν επίγνωση τότε απορώ πώς ανέλαβαν υποχρεώσεις τις οποίες είτε δεν γνώριζαν είτε δεν κατανοούσαν».
Εδώ θα μπορούσαμε να προσθέσουμε και άρθρα με ανάλογο περιεχόμενο από το «ΒΗΜΑ», το «ΕΘΝΟΣ», την «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»…