Άκρα του τάφου σιωπή…
Δημοσιευμένο από Agnostos X στην κατηγορία διεθνή, ειρήνη, πολιτική, τρομοκρατία, tags: Ισραήλ, Μπάρακ Ομπάμα, Παλαιστίνη, Παπανδρέου
ΧΑΘΗΚΕ: Ο νομπελίστας της ειρήνης Μπάρακ Ομπάμα. Πληροφορίες και κακοήθεις φήμες που τον θέλουν να να γνώριζε εκ των προτέρων τις διαθέσεις της Ισραηλινής κυβέρνησης για χτυπήματα εναντίον των ανθρωπιστικών αποστολών κρίνονται ως ανυπόστατες. Δεν είναι δυνατόν ένας νομπελίστας ειρήνης να συναινεί σε τέτοιες ενέργειες ακόμη κι αν προέρχονται από τον πιο αγαπημένο του σύμμαχο. Όπως έχουν αποδείξει και στο παρελθόν οι αμερικάνικες αρχές, σέβονται την ανθρώπινη ζωή, εξού και οι εισβολές σε Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ και η ανοχή στην κατοχή της Παλαιστίνης. Ειρηνόφιλε κύριε Ομπάμα, θα ζητήσετε την καταδίκη του Ισραήλ στον ΟΗΕ; Ή τον ΟΗΕ τον χρησιμοποιείτε μόνο για το Ιράν, την Κούβα και τη Β. Κορέα;
ΧΑΘΗΚΕ: Ο υπαλληλίσκος πρωθυπουργός της Ελλάδας, πρόεδρος της Σοσιαληστικής Διεθνούς, Γιώργος Παπανδρέου, αναζητείται επειγόντως για να κάνει έστω και μια τυπική δήλωση αναφορικά με την επίθεση των Ισραηλινών κομάντο στο “Στόλο της Ελευθερίας”. Που είσαι Γιωργάκη- έχουν δίκιο όσοι σε αποκαλούν έτσι- να υπερασπιστείς τις διεθνείς συνθήκες και θεσμούς που τόσο συχνά συνηθίζεις να επικαλείσαι και να υπερασπίζεσαι- στα λόγια, κι όποτε σε συμφέρει; Τώρα που επιβατικά στην ουσία πλοία δέχονται απρόκλητη επίθεση με πυρά από τα τσιράκια των φίλων σου των Αμερικάνων, που ακριβώς είσαι κρυμμένος; Α, υπάρχει και μια λεπτομέρεια που μάλλον διαφεύγει από τον πρωθυπουργό-υπάλληλο της Ελλάδας. Στην αποστολή αυτή συμμετέχουν συμπατριώτες μας-όχι Αμερικάνοι Γιώργο, Έλληνες εννοούσα- κάποιοι εκ των οποίων είναι πιθανότατα τραυματισμένοι. Θα ζητήσεις την απέλαση του ισραηλινού πρέσβη εντός 24ώρου Γιωργάκη; Αλλά να μου πεις, ο Ντομινίκ Στρος Καν είναι ο πραγματικός πρωθυπουργός αυτής της χώρας, οπότε ίσως είναι κάπως άδικο να ζητάμε από εσένα να προβείς σε τέτοιες ενέργειες…
Ελάχιστο χιούμορ θα μπορούσε να χωρέσει μετά τη σημερινή τρομοκρατική επίθεση του Ισραήλ στην ανθρωπιστική αποστολή που κατέπλεε στην Παλαιστίνη. Πλέον, η παγκόσμια οικονομική χούντα που βιώνουμε σχεδόν όλοι οι λαοί του κόσμου δε διστάζει να χρησιμοποιήσει και όπλα εναντίον αμάχων, δε διστάζει να σκοτώσει αγωνιστές και ακτιβιστές προκειμένου να επιβάλλει την “ταξη” και να συνετίσει τους άτακτους πολίτες που επιθυμούν να διαφοροποιηθούν έστω και λίγο από την οικονομική τους χούντα. Πλανώνται πλάνην οικτρά, και θα διαπιστώσουν ότι τέτοιες ενέργειες το μόνο που θα καταφέρουν είναι να εξαγριώσουν αυτούς που θέλοουν να υποτάξουν. Κροκοδείλια δάκρυα είναι σίγουρο ότι θα χύσουν οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της επίθεσης, αλλά να ξέρουν ότι δεν μας ξεγελούν. Όπως δε μας ξεγελούν και τα πληρωμένα παπαγαλάκια τους τύπου CNN, που μιλούν για 10 τραυματίες ισραηλινούς αποκρύπτοντας τους νεκρούς ακτιβιστές. Ξεπερνούν τα όρια και εμείς αρχίζουμε να ξεπερνάμε τα δικά μας όρια υπομονής. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο δρόμο. Λευτεριά στην Παλαιστίνη και σε όλους τους υπόδουλους λαούς!
Άρθρα (RSS)
Άμα τους βρεις, να με χε***…Δύο μέτρα και δύο σταθμά στο πως μετριέται η ανθρώπινη ζωή και ένα διαρκές έγκλημα. Τι να πει κανείς. Αυτά που θέλω να σχολιάσω πραγματικά δεν γράφονται
τι να πεις ..ο φασισμος περισευει…η ΜΕΡΚΕΛ πουθενα εκει δεν την παιρνει να δειξει τα δοντια της ή εστω τα νυχια της…ζουμε σε μια ευρωπη που δεν αργοπεθαινει αλλα ειναι ηδη νεκρη..
Agnoste x οταν αποδιδεται το δευτερο βραβειο νομπελ ειρηνης στον ηγετη των τρομοκρατων τοτε τα σχολια ειναι περιττα.Ειναι κατι παραπανω απο οθφαλμοφανες το ποιος κυβερναει αυτο το κοσμο .Θα πρεπει να κανουν ταμα στους λαους που δεν τους εχουν παρει με τα τουφεκια.Εγω ομως δεν υποτασσομαι και γι αυτο το λογο θα ειμαι και εγω στους δρομους
[...] This post was mentioned on Twitter by Andreas Kontokanis, karpidisnews. karpidisnews said: #shared %CE%86%CE%BA%CF%81%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85+%CF%84%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%85+%CF%83%CE%B9%CF%89%CF%80%CE%A… http://twurl.nl/hu4kte [...]
http://www.youtube.com/watch?v=jkjuUgWSYeQ
[...] να επιστρέψουν οι παράνομα συλληφθέντες, αλλά ως υπουργός εξωτερικών είχε εξαφανιστεί όλη την ημέρα και είχε αφήσει τον αναπληρωτή Υπ.ΕΞ να [...]
“Ή τον ΟΗΕ τον χρησιμοποιείτε μόνο για το Ιράν, την Κούβα και τη Β. Κορέα;”
Μα σε παρακαλω τωρα…αφου το Ιραν,η Κουβα και η Β.Κορεα βρισκονται στον “αξονα του κακου” που απειλει την παγκοσμια ειρηνη συμφωνα …..με τον Μπους!!!! Θυμασαι που το ειχε πει?
Α και να συμπηρωσω κατι στο σχολιο μου….
Μιλανε για “αντιδημοκρατικη”κουβα αλλα οι ιδιοι εχουνε ενα γκουανταναμο!
Μιλανε για τα πυρινικα στην βορεια Κορεα και τον Ιραν αλλα οι ιδιοι εχουνε πυρινικες βασεις σε ολο τον κοσμο!
…………
Οσο για το προσφατο εγκλημα του Ισραηλ νομιζω οτι δεν χωρανε και πολλα σχολια…….μονο οργη και αγανακτηση!