Agora

Ξεκινώντας το blog πριν 14 μήνες δεν περίμενα πως θα έχει τέτοια ανταπόκριση. Τώρα κάνω το επόμενο βήμα ανοίγοντας μια νέα διαδικτυακή αγορά. Ενώ στο πολιτικό blog θα συνεχίσω να γράφω, στο forum.politikoblog.gr θα μπορεί όποιος αναγνώστης θέλει, να εγγραφεί και να γράψει κάτι που θα του αρέσει. Οι κανόνες ποίοι είναι; Ακόμα δεν τους γνωρίζω αλλά σίγουρα θα ήθελα να ελέγχω τα κείμενα πριν βγουν για πολλούς λόγους. Πρώτος λόγος για να μην υπάρχουν κείμενα μίσους, υβριστικά και άλλα κείμενα που δεν θα έβαζα προσωπικά σε δικό μου χώρο. 2ος λόγος; Να μην χρησιμοποιείται copyrigthed υλικό και να εμπλουτίζουμε το κείμενο με κάποιο φωτογραφικό υλικό.
Ίσως τώρα να αναρωτηθεί αν θα μπορεί να ανεβάσει ένα κείμενο με το οποίο διαφωνώ. ΣΙΓΟΥΡΑ. Ο λόγος είναι να μεγαλώσει και απελευθερωθεί ο διάλογος. Και αν το πείραμα πετύχει ίσως τελικά να μην χρειάζεται το δικό μου moderation αφού οι ίδιοι οι χρήστες θα έχουν τον έλεγχο μόνοι τους. Πως μπορεί κάποιος να γίνει αρθρογράφος; Ας κάνει κλικ δεξιά στην εγγραφή.
φωτογραφία από τον jtstewart

7 σχόλια στο “Η νέα διαδικτυακή αγορά”
  1. leo says:

Συγχαρητήρια για τη φωτογραφία κατ’ αρχήν! Επιτέλους και κάτι από αρχαία Ελλάδα!

Θα σε συμβούλευα, ως δικηγόρος, να έχεις πάντα μία εποπτεία του τι δημοσιεύεις πριν δημοσιευτεί, μην αρκείσαι στην καλή προαίρεση των άλλων.

2. optasia! says:

Αντρέα σου εύχομαι την ίδια επιτυχια και στο φορουμ σου!

leo αν πάρει τις διαστασείς που φανταζομαι έχει στοχεύσει ο karpidis θα είναι λιγο δύσκολο

3. karpidis says:

Κοιτάξτε σε site με μεγάλη επισκεψιμότητα θεωρώ πως οι ίδιοι οι χρήστες μπορούν ελέγχουν. Δηλαδή πχ στο youtube αν υπάρχει πορνογραφικό υλικό δεν υπάρχει κάποιος που να το ελέγχει αλλά οι ίδιοι οι χρήστες κάνουν report. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχει ανακαλυφθεί και μπει under moderation το βίντεο. Δηλαδή μετά από καιρό, όταν δεν θα μπορώ να ασχοληθώ 3 ή 4 admin θα μπορούν να ελέγχουν και εκείνοι το ίδιο καλά…
    Ευχαριστώ κιόλας για τις ευχές :)

4. Καλή χρονιά καρπίδη και λοιποί ευτυχισμένο το νέο έτος. Αντί να φτιάξεις απλώς ένα ανοικτό φόρουμ δεν δημιουργείς μια συγγραφική ομάδα που θα παίρνει ο καθένας εβδομαδιαίο project-research και θα γράφει ολοκληρωμένα άρθράκια και εμπεριστατωμένη επιχείρηματολογία. Σου έχω ξαναπεί οτι απο τα άρθρα σου λείπει η σοβαρή και μελετημένη επιχειρηματολογία προφανώς λόγο οτι είναι one man job. Με μεγαλύτερη συγγραφική ομάδα κάθε άρθρο θα επεξεργάζεται περισότερο χρόνο.

5. karpidis says:

Αντώνη σε ευχαριστώ επίσης… Όμως μάλλον δεν είναι ο στόχος μου. Ούτε γράφω άρθρα τα οποία είναι επιστημονικές έρευνες… Απλώς προσωπικές απόψεις εκφράζω… Κάτι τέτοιο θα ήθελα και στο φόρουμ… Όταν ήθελα να κάνω κάποια έρευνα την έκανα… Όπως επίσης και τον επιχειρηματολογήσω το έκανα. Όσο για το μελετημένη… κάτι που δεν κατανοείς είναι πως κάποια θέματα αυτό που εσύ θεωρείς να μην στηρίζεται το υπολογίζεις με τα σημερινά δεδομένα. Και όχι με τα δεδομένα που θέλουμε…

6. εγώ το είδα κάτι προς μια εθελοντική ιντερνετική εφημερίδα, και εσύ να παίζεις το ρόλο του συντάκτη. δεν είναι άσχημη ιδέα ξανασκέψου το.

7. karpidis says:

Αντώνη αυτό θα γίνει με άλλο “αδελφάκι” του πολιτικού blog. Που θα είναι στην ουσία διαδικτυακό περιοδικό με project researches :)

8.  
Κάντε ένα σχόλιο

CommentLuv badge